Bo LKV Turku

Kerrostalo | 4h + k + kph + wc + vh + lasitettu parveke (yj. 4h + k)

Rykmentintie 64, Uittamo, Turku

Hinta

215 000 €

Koko

86,5 m²

Vuosi

1968

Uittamon unelma Tämä hyväkuntoinen perhekoti löytyy Uittamon merellisestä miljööstä ja alueen luonnonläheisyys hurmaa ihmisiä puolelleen vuosikymmenestä toiseen. Laajat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä kattavat liikenneyhteydet tekevät alueesta monelle erityisen mieluisan. Valoisa läpitalon huoneistossa on selkeä pohja, jossa on kolme kivan kokoista makuuhuonetta. Kaivattua säilytystilaa löytyy liukuovikaapistoista ja erillisestä vaatehuoneesta. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu kivasti isompikin ruokailuryhmä. Lasitettu parveke toimii viihtyisänä jatkeena, jossa on mukava istuskella ja nauttia kesäpäivistä vehreissä maisemissa. Linjasaneeraus toteutettiin perinteiseen tapaan vuosina 2015-2016, jolloin myös erillinen wc ja pesuhuone remontoitiin ajattomaan tyyliin. Pesuhuoneeseen mahtuu kodin pyykkihuolto ja isommat tekstiilit voi huoltaa yhtiön pesutuvassa. Suuret ikkunat, vaalea lattia ja valkoiset seinät luovat raikkaan yleisilmeen, johon on halutessaan helppo tuoda ripaus mukaan omia lempivärejä. Hillitty keittiö toistaa kodin väripalettia. Korkeakiiltoiset kaapistot, harmaa työtaso ja valkoinen välitilalaatoitus sopii tänne täydellisesti. Asunto Oy Syväkallio on iso 156 huoneiston yhtiö omalla tontillaan. Isot remontit on tehty, mm. putkiremontti ja julkisivut. Yhtiö lämmitetään maalämmöllä, aurinkoenergialla ja PILP-hybridilämmityksellä. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on oma talonmies, joten kaikki pienet korjaukset hoituvat näppärästi ja ulkoalueista pidetään hyvää huolta. Yhteisellä pihalla voi myös grillailla tai viljellä pienimuotoisesti kasvilaatikoissa. Autopaikkoja on vuokrattavissa edullisesti ja yhtiöllä on myös muutamia sähköauton latauspaikkoja. Auton voi kätevästi pestä pesupaikalla. Koti Uittamon viihtyisässä asuinympäristössä, josta löytyvät merelliset ja metsäiset lenkkimaastot sekä monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Rauhallinen sijainti Pitkäsalmen tuntumassa, aivan lähellä Turun keskustaa on täydellinen. Uittamon paviljonki ja uimarannat ovat aivan kävelymatkan päässä. Lähikauppa löytyy parin sadan metrin päästä, minkä lisäksi alueelta löytyvät niin koulut kuin päiväkoditkin läheltä. Onnellinen arki asuu täällä! Saija Palin Asuntomyyjä, partner Bo LKV Turku Oy 040 756 7070 saija.palin@bo.fi facebook: Bo LKV Saija Palin instagram: saijapalin.bolkv ______________________________________________________ OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitseville ja kertomaan miten kodistasi saadaan paras mahdollinen hinta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20259236
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + wc + vh + lasitettu parveke (yj. 4h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86,5 m²
Kokonaispinta-ala
86,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

213 381,56 €

Velkaosuus

1 618,44 €

Velaton hinta

215 000,00 €

Neliöhinta

2 485,55 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Velkaosuus kohdistuu yhtiön Maalämpölainaan.

Vastike

Hoitovastike

265,65 € / kk

Pääomavastike

26,07 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

291,72 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Sähköennakko 15 e/kk. Yhtiökokous 9.4.2024 määräsi hoitovastikkeeksi 1.6.2024 alkaen 0,1616 €/osake, vesi- ja sähkövastikkeet mittauksen mukaan, lvis-lainan vastikkeeksi 0,18 €, julkisivuvastikkeeksi 0,0187 €, maalämpölainan vastikkeeksi 0,014 €/osake kuukaudessa. Hissilainan vastikkeeksi määrättiin 0,0576 €/osake 1.7.2024 alkaen kuukaudessa.

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Vesimaksusta tasauslasku. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Aiempi osakas: Kuivien tilojen pintaremontti sis. keittiö kalusteineen 10/2016, Kolmen makuuhuoneen lattiamateriaalin muutos laminaattiin 2/2017
Nykyinen osakas: Kuivien tilojen pintaremontti sisältäen lattiamateriaalin vaihdon sekä parvekelasien ja sälekaihtimien asennus 4-6/2021, Lieden uusinta 9-10/2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, aurinkolämpö
PILP hybridilämmitysjärjestelmä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön varustus: Jääkaappi ja pakastin, liesi/uuni, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiön lattia on laminaattia. Taso on laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on saneerattu putkiremontin yhteydessä 2016. Varustus: suihku, käsienpesuallas/kaappi, peilikaappi ja pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät on laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Wc saneerattu 2016 putkiremontin yhteydessä. Varustus: käsienpesuallas/laatikosto bidee, wc-istuin ja peilikaappi. Lattia ja seinät on laattaa.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia ja seinät on tapettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat on laminaattia ja seinät maalattu. Kahdessa makuuhuoneessa on kaapistot ja yhdessä vaatehuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Lasse Granberg 02 276 1555 Vuorelantie 1, 20720 Turku lasse.granberg@isannointigranberg.fi
Huolto
Huoltomiespalvelu Erksaar Oy Justus Uussaari Porrassiivous Anne Salo
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poisto LTO-järjestelmällä, kaapelitelevisio, vesikiertoinen lattialämmitys wc:ssä ja kylpyhuoneessa, varastokomerot, kylmäkellarit, väestönsuoja, mankelihuone, pesutupa, neljä saunaa, kiinteä laajakaista DNA. Yhtiökokous on 9.4.2024 päättänyt hakea parveketupakointikieltoa.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 68 Parkkipaikkoja: 50 Autohallipaikkoja: 54

Tehdyt remontit
1998 saumaus, betonipaikkaus
1999 1- ja 2-talon julkisivujen ja parvekkeiden maalaus
2004 3- ja 4-talon julkisivujen ja parvekkeiden maalaus
2006 huoneistojen ikkunoiden uusinta, lämpöverkoston vesimäärien säätö, parvekeovien uusinta
2008 1- ja 2-talojen kattojen maalaus
2009 2- ja 3-talon välisen viemärin sujutus/korjaus
2011 salaojat ja sadevesiviemärit uusittu, 3-4 talojen väliset lämpö- ja vesijohdot uusittu, 2-3 talojen välinen sähkön syöttökaapeli uusittu
2012 putkiston kuntotutkimus
2013 lämpökeskuksen ja 3-talon välisen pihakanaalin lämpö- ja vesijohtojen uusinta, märkätilojen kuntokartoitus, asbestikartoitus
2015-2016 uusittu kaikki rakennusten sisäpuoliset käyttövesijohdot ja viemärit, sukitettu tonttijäteviemärit, uusittu pesutupa, kaikki yhtiön saunaosastot, sähköpääkeskukset, sähkönousut, tietoliikenne- ja tv-kaapeloinnit, yhtiön sisätilojen valaistukset, kylmäkellarit ja lämpimät kellarikomerot, huoneistojen sähkökeskukset, kylpyhuoneet ja wc:t, asennettu verkkotoiminen paloilmaisin jokaiseen asuntoon ja porrashuoneiden jokaiseen kerrokseen, puhdistettu ilmanvaihtohormit, uusittu ilmanvaihtokoneet, säädetty ilmamäärät, rakennettu lämmön talteenottojärjestelmä, säädetty lämmityksen perussäädöt ja käyttöveden normivirtaamat sekä toteutettu nykyaikainen rakennusautomaatio.
2017 asennettu lumiesteet, julkisivujen saumaukset uusittu sekä julkisivut ja sokkelit maalattu, 3- ja 4-talojen katot maalattu, lukitukset uusittu
2018-2019 kellarien ja porraskäytävien ikkunoiden sekä ovien uusinta
2020-2021 siirrytty kaukolämmöstä maalämpöön, asennettu aurinkopaneelit, tehty sähköautojen latauspaikkoja ja uusittu jätepisteet, 1- ja 2-talojen katot maalattu, rakennettu pelastustiet 2- ja 3-taloihin.
2024 lämmönjakohuoneen muutos traktorin/lisälaitteiden säilytykseen.
Tulevat remontit
Hallituksen näkemys seuraavan 5-vuoden aikana esille tulevista korjauksista:
-pihasuunnitelman toteutus soveltuvin osin
-hissien uusinta ja pääovien esteettömyyskorjaukset päätetään vuonna 2024. Kustannusarvio on 4,6166 €/osake tai vastikkeena 0,0576 €/osake/kk kymmenen vuoden laina-ajalla 1.7.2024 alkaen.
-lämmitysverkoston säätö
-VSS puhaltimien uusinta
-sähköautojen latauspaikkojen lisäys
-palovaroittimien tarkistus ja uusinta 2026
-hätäseis järjestelmän uusinta
-autotallien korjaus/uusinta
-porraskäytävien maalaus
-huoneistokohtaisten vesimittarien uusinta
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus voimassa 3.8.2031 saakka.
Tontin koko
29 477 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Syväkallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli 24 €/kk
Autopaikka 10 €/kk
Sähköauton latauspaikka 15 €/kk

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Uittamo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palin Saija

Asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.