NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy

Kerrostalo | 2h, avok., kph, s

Sarviniitynkatu 3 B, Sompio, Kerava

Hinta

195 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

2007

Valoisa ja viihtyisä kaksio Keravan keskustan tuntumassa tarjoaa modernin asumisen mukavuudet keskeisellä sijainnilla. Taloyhtiö lukeutuu Keravan arvostetuimpiin yhtiöihin ja on todella hyvin hoidettu. Pohjaratkaisu on todella toimiva! Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan oleskelulle ja suuri lasitettu parveke jatkaa oleskelutiloja ulos asti. Kylpyhuoneessa on miellyttävä lattialämmitys ja modernit varusteet. Asunnon oma sauna kruunaa rentoutumishetket. Eteisessä ja makuuhuoneessa on runsaasti kiinteää kaappitilaa. Vuonna 2019 asennettu ilmalämpöpumppu pitää asunnon viileänä kesähelteillä. Asunto sijaitsee As. Oy Keravan Metsäniityssä, joka on tunnettu hyvin hoidetusta ympäristöstään ja aktiivisesta yhteisöstään. Taloyhtiössä on tehty kattavasti korjauksia ja huoltoja vuosien varrella, joten voit olla varma, että asunnon ympäristö on turvallinen ja viihtyisä pitkälle tulevaisuuteen. Sijainti Sompiossa tarjoaa loistavat puitteet arkeen ja vapaa-aikaan. Keravan keskustan palvelut, kuten kaupat ja ravintolat, ovat vain kävelymatkan päässä, ja alueelta löytyy myös useita kouluja ja päiväkoteja. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin bussilla kuin junallakin, joten esim. Helsinkiin pääsee kätevästi. Tämä asunto on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat rauhallista, mutta keskeistä sijaintia sekä nykyaikaista ja esteetöntä asumista hyvinhoidetussa, arvostetussa taloyhtiössä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan. TIEDUSTELUT JA ESITTELYT: Heidi Litmanen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT NiceHouse LKV heidi@nicehouselkv.fi 044 2937 471 www.nicehouselkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80356741
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok., kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Neliöhinta

3 979,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

215,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

215,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 21 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, parvekkeen aurinkosuojakalvot ja pajuaita, ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Taloyhtiölaajakaista. 10 Mbit/s.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Taloyhtiössä tehty kuntoarvio 23.3.2017 (10v. tarkastus)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiö, johon on mahdollista lisätä esim. saareke.
Jääkaappipakastin, astianpesukone (uusittu 2019), liesi, liesituuletin ja Kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, wc-istuin, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi ja Kaapistot
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Hyvän kokoinen makuuhuone, jossa on kiinteät kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
245-003-0158-0011
Isännöitsijän yhteystiedot
Talosakke Oy, Markku Lahti, 09 274 63 010
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone ja Irtaimistovarasto, jätehuone, talovarasto, tekniset tilat, vierasautopaikat pihapaikoilla
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 39 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat omina osakkeinaan. Asunnon yhteydessä ei ole myynnissä autohallipaikkaa.

Tehdyt remontit
Rakentaja suorittanut korjauksia mm. ilmanvaihdon, vedenpoiston ja ulkopuolisten rakenteiden osalta, ei kustannuksia yhtiölle.
2011 julkisivujen saumat on pääosin uusittu rakentajan takuuna. Asennettu lumiesteet ilmanvaihdon tuloilma-aukkoihin. Talojen lukotuksia on korjattu siten, että yhtiöiden avaimilla ei pääse toisten yhtiöiden yleisiin tiloihin.
2012 Pihojen pensaat on leikattu ja kuoriketta lisätty. Parvekkeiden korkoasemat on tarkastusmitattu.
2014 Ukkosen rikkoman valvonta-alakeskuksen korjaus. Yhteisen leikkialueen leikkivälineiden huoltomaalaukset.
2015 Yhtiökokous. 19.5.2015: "Päätettiin yksimielisesti seuraavaa: Yhtiön saamien asiantuntijaselvitysten ja lausuntojen perusteella päätettiin, että pystysalaojien korjauksiin tai uusimisiin ei taloyhtiön kustannuksella ryhdytä. Rakentajalta korjausta edelleen vaaditaan. Havaittujen vuotojen osalta (Hiidenkiven osalta lähinnä autotallissa) odotellaan rakentalta lopullista korjaustapaesitystä. Vuodot tullaan korjaamaan rakentajan ehdottamalla tavalla, kustannuksella ja rakentajan vastuulla. Yhtiö valvoo rakentajan korjauksia. Päätettiin niin ikään yksimielisesti, että oikeudellisiin toimiin rakentajaa vastaan ei tässä vaiheessa ryhdyttäisi ilmeisen kustannusriskin vuoksi".
2015 Yhteisiä piha-alueita on hoidettu hoitamalla ja uudistamalla yhteisen leikkialueen viereisiä viheralueita.
2016 Tonttiviemärit ja salaojat on huuhdeltu ja kuvattu kuntoarvioon liittyen. Ilmanvaihtokanavat ja päätelaitteet on nuohottu ja ilmamäärät huoneistoissa ja yleisissä tiloissa on säädetty. Väestönsuojien paine- ja tiiveyskoe, sekä väestönsuojien tarkastus on suoritettu. Kiinteistön kuntoarvion teettäminen on aloitettu.
2017 Rakentaja on aloittanut sovintosopimuksen mukaisten korjausten teon.
2018 Rakentaja on tehnyt sovitut korjaukset lukuunottamatta iv-huoneiden luukkujen kelpoisuusvaatimuksen osoittamista. Piha-alueen pylväsvalaisimet on modernisoitu led-toimiseksi ja valotehoa lisätty.
2019 Rakentaja on antanut yhtiölle ja rakennusvalvonnalle selvityksen ilmanvaihdon konehuoneen käyntiluukkujen palotiiveydestä. Rakennusvalvontqa on hyväksynyt rakentajan antaman selvityksen ja paloluukut täyttävät vaaditun palotiiveyden. Piha-alueen kasvillisuuteen on tehty muutoksia mm. muuttamalla joitakin pensasalueita nurmialueiksi. Seinien luonnonkivisten alaosien elastiset saumat on uusittu. Huoneistojen ikkunoiden listojen kiinnitykset on varmistettu ruuvaamalla. Patteriverkoston toiminta tarkastettiin ja puutteet korjattiin. Hissien hälytyspuhelimet muutettiin gsm-toimisiksi.
2020 Molempien rakennusten pihakannen puoleisiin ulko-oviin asennettiin kääntöovikoneistot, joihin asukkailla on mahdollisuus hankkia myös kaukosäädin. Samassa yhteydessä ovien edustan kulkuluiskia täydennettiin niin, että ne täyttävät esteettömyysvaatimukset. Yhden huoneiston kylpyhuoneeessa havaittiin taloyhtiön vastuulle kuuluva rakenteellinen vaurio, jonka korjaaminen aloitettiin 2020, mutta korjaus valmistui 2021. Porraskäytäviin lisättiin kerrosnumerointi mahdollisen palotilanteen turvallisuuden parantamiseksi. Väestönsuojan hätäpuhelinyhteys muutettiin gsm-toimiseksi. Talotekniikan hälytysyhteyden modeemi vaihdettiin gsm-toimiseksi. 2.10.2020 rakennusten vierustäyttöjen reklamaatio perustajaaurakoitsijalle on uudistettu.
2021 pellittämättömien pihamuurien päälle asennettiin suojapellitykset. Parvekelaseille teetettiin huoltokierros. Yhden huoneiston kylpyhuone korjattiin yhtiön vastuulle kuuluvan virheen vuoksi.
2022 teetettiin uusi energiatodistus. Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. Väestönsuojan paine- ja tiiveyskoe sekä tarkastus tehty.
2023 Rakennusten ilmanvaihtojärjestelmät on korjattu ja säädetty. Jätehuoneen oveen asennettiin kääntöovikoneisto, jossa on kaukoavausmahdollisuus. Jäteehuoneen lattia maalattiin.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys viiden vuoden korjaustarpeesta
2024 uusitaan parvekkeiden elastiset saumat yhteishankintana Hiidenkiven ja Hiidenkallion kanssa. Palovaroittimien uusiminen ja ottaminen taloyhtiön vastuulle.
2026 muiden ulkopuolisten elastisten saumojen uusiminen. Kuntoarvio ja pitkäntähtäimen suunnitelman päivittäminen. Lukituksen uusiminen. Uudistetaan sokkeleiden reklamaatioasia rakentajalle 2.10. mennessä.
2028 lämpökeskuksen uusiminen.
Pihakivien hoidosta mm. kuorikatteen lisäämisestä ja pensaiden leikkuusta syntyy kuluja yhtiölle lähivuosina.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018
Tontin koko
3 457 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Keravan Metsäniitty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keravan K-Citymarket talon vieressä, Prisma 500 m, Keravan keskustan monipuoliset palvelut 500 m päässä
Koulut: Alueella useita kouluja

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja juna-asema lähellä Keravan rautatieasema 800 m. Sujuvat liikenneyhteydet Lahden- ja Tuusulanväylää pitkin.
Tiedustelut
Heidi Litmanen, 044 293 7471, heidi@nicehouselkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Sompio, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Litmanen

Kiinteistönvälittäjä LKV ja LVV -pätevyys, KiAT

NiceHouse LKV Oy

NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Ongenkoukku 31,
01490 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.